Wie zijn wij?

Missie

SROI Specialist maakt zich hard voor participatie; deelname aan de samenleving, deelname aan de arbeidsmarkt. We bouwen aan een samenleving waarin overheden en het bedrijfsleven de krachten bundelen om maximale sociale impact te realiseren.

Visie

Social Impact is in aanbestedingen veelal verpakt in een Social Return verplichting. Een benaming die vanuit het ‘moeten’ weerstand kan oproepen. Wij zijn ervan overtuigd dat Social Return een succes kan zijn voor elke organisatie. Wij zijn gepassioneerd om u op weg te helpen en stappen te zetten  richting een succesvolle Social Return invulling. De weg van verplichting naar een succes!

Dit doen we door onze kennis (en ons netwerk) te delen en door u te voorzien van onafhankelijk advies. Vanuit onze jarenlange ervaring met aanbestedingen, het oplossen van Social Return vraagstukken en het werven en selecteren van honderden mensen vanuit de Social Return doelgroep, weten wij hoe een organisatie zo goed mogelijk wordt ingericht op Social Return en welke opties en mogelijkheden er zijn. Ook weten we hoe belangrijk hierin de bewustwording is als het gaat om de kansen, mogelijkheden en meerwaarde van Social Return.

Strategie

SROI Specialist is er voor organisaties die werk willen maken van Social Return. Samen vergroten we de sociale impact die we kunnen maken met/in uw organisatie, op de (lokale) arbeidsmarkt en de samenleving als geheel. Samen dragen we bij aan Sociale Duurzaamheid; het maximaliseren van Social Impact.

We zijn er voor u als organisatie, maar ook voor de Social Return doelgroep, voor gemeenten en andere instellingen. Want, samen maken we werk van Social Return!

Onze aanpak

Wij benaderen elk project met een frisse blik en focus op uw succes. Onze aanpak is pragmatisch en transparant, waarbij we stap voor stap met u samenwerken om te komen tot een passende oplossing. Wij helpen u graag! Lees meer over onze diensten.

Bert Hordijk stelt zich voor

Wouter van Eijk stelt zich voor


Meer weten over werken bij SROI Specialist en onze vacatures?