De diensten van SROI Specialist

Passend advies

Wij helpen u om uw Social Return ambities waar te maken.

Krijgt u te maken met Social Return? Wij helpen u om uw Social Return ambities waar te maken. Samen vinden we een passende oplossing om dit voor u te implementeren. Wij bieden deskundig, onafhankelijk advies dat aansluit bij uw organisatie en voldoet aan de eisen van uw opdrachtgevers. Ons doel is om u te ondersteunen in het maximaliseren van uw sociale impact en te zorgen dat uw organisatie volledig voldoet aan alle vereisten.

Social Return trainingen

Wij verhogen het kennisniveau over Social Return in uw organisatie.

U leert hoe u succesvol invulling geeft aan Social Return, of u nu betrokken bent bij aanbestedingen, recruitment, of beleidsontwikkeling. We bieden zowel basistrainingen als gevorderde trainingen, evenals maatwerktrajecten die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze trainingen geven u de handvatten om meteen aan de slag te gaan, aan verplichtingen te voldoen en de maatschappelijke impact van uw organisatie te vergroten.

Social Return Quickscan

Inzicht in de concrete acties die u kunt ondernemen om werk te maken van Social Return.

Onze Quickscan analyseert uw organisatie op 8 belangrijke aspecten en levert een overzichtelijk rapport met duidelijke resultaten. U ontvangt concrete tips en tricks die direct toepasbaar zijn om uw Social Return ambities waar te maken en maximale maatschappelijke impact te realiseren. Zo krijgt u snel inzicht in waar uw organisatie staat en welke quick-wins er te behalen zijn.

0-meting & rapportage

Wij geven u inzicht in al uw openstaande Social Return verplichtingen

Met meer dan 150 toepassingsmogelijkheden van Social Return verplichtingen ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Wij brengen alle verplichtingen overzichtelijk in kaart en presenteren deze in een rapportage. Zo weet u precies waar uw organisatie staat en welke stappen nog genomen moeten worden om aan uw Social Return verplichtingen te voldoen. Met onze monitoringstool krijgt u helderheid en grip op uw openstaande Social Return verplichtingen.

SROI DESK ®

Wij ondersteunen u bij de registratie, rapportage en verantwoording

Onze SROI Desk fungeert als het centrale punt binnen uw organisatie (of op afstand) voor de registratie en rapportage van Social Return verplichtingen en activiteiten. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en uw inspanningen, en ondersteunen u bij het communiceren met opdrachtgevers. Of het nu gaat om de inschrijving op een aanbesteding, het schrijven van het plan van aanpak (na gunning), of de rapportage en verantwoording tijdens de overeenkomst, onze SROI Desk biedt u volledige ondersteuning en advies.


Meer weten? Neem contact met ons op.