De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

  Na het versturen van het contactverzoek, nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

  Zet vandaag nog de stap en maak werk van Social Return!

  U hebt een overheidsopdracht gegund gekregen en krijgt te maken met een Social Return verplichting. Of u wilt gaan inschrijven op een aanbesteding en ziet dat de overheidsinstantie een Social Return verplichting heeft opgenomen.

  Of u nu net in aanraking bent gekomen met Social Return of zich er al langer mee bezig houdt, voor al uw vragen over Social Return kunt u terecht bij SROI specialist.

  Wij hebben ruime ervaring in het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij uiteenlopende SROI-vraagstukken. Onze ervaring en kennis delen wij graag met u in onze Social Return trainingen en ons periodiek spreekuur, u kunt ons uiteraard ook bellen of mailen over uw vraag. Onze specialisten staan voor u klaar.


  Trainingen

  Online of op locatie? In groepsverband of één-op-één? Met deelnemers van verschillende organisaties of maatwerk met meerdere deelnemers van uw organisatie? U kiest zelf voor de trainingsvorm die het beste past bij wat u nodig heeft. In een dag leert u hoe u invulling geeft aan een Social Return verplichting. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens en datum voorkeur en we nemen contact met u op.

  Lees meer over de inhoud van de trainingen


  Social (return) Talk

  Hebt u een vraag en wilt u deze graag bespreken met een van onze specialisten? Elke vrijdag organiseren wij een online spreekuur. Gratis. Onze specialist neemt de tijd om uw vraag te bespreken. Ook kunt u met andere deelnemers van gedachte wisselen. Vul onderstaand formulier in en ontvang een link voor deelname.