Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

  Na het versturen van het contactverzoek, nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

  Zet vandaag nog de stap en maak werk van Social Return!

  U hebt een overheidsopdracht gegund gekregen en krijgt te maken met een Social Return (SROI-) verplichting. Of u wilt gaan inschrijven op een aanbesteding en ziet dat de overheidsinstantie een SROI-verplichting heeft opgenomen.

  Of u nu net in aanraking bent gekomen met SROI of zich er al langer mee bezig houdt, voor al uw vragen over SROI kunt u terecht bij SROI Specialist.

  Wij hebben ruime ervaring in het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij uiteenlopende SROI-vraagstukken. Onze ervaring en kennis delen wij graag met u in onze SROI-trainingen en ons periodiek spreekuur, u kunt ons uiteraard ook bellen of mailen over uw vraag. Onze specialisten staan voor u klaar.


  Trainingen

  Online of op locatie? In groepsverband of één-op-één? Met deelnemers van verschillende organisaties of maatwerk met meerdere deelnemers van uw organisatie? U kiest zelf voor de trainingsvorm die het beste past bij wat u nodig heeft. In een dag leert u hoe u invulling geeft aan een Social Return verplichting. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens en datum voorkeur en we nemen contact met u op.


  SROI Desk ®

  Hebt u een vraag en wilt u deze graag bespreken met een van onze specialisten? Bel dan naar de SROI Desk ® van SROI Specialist. Het gesprek is kosteloos. Mailen kan natuurlijk ook.