De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

Wij bieden u een breed scala aan diensten:

  • Advies bij de inschrijving op een aanbesteding & de inrichting van SROI in uw organisatie. Wij geven u aan waar u op moet letten. Denken met u mee over wat de SROI-verplichting inhoudt. We geven u aan welke vragen u aan uw opdrachtgever kunt/moet stellen. We helpen u bij het opstellen van een Plan van Aanpak SROI. We helpen u bij de inrichting van de SROI-activiteiten in uw organisatie. Wij zijn uw sparringpartner voor al uw SROI-vraagstukken.

Lees meer

  • Recruitmentdiensten. Wij helpen u bij het werven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We richten het recruitmentproces samen met u in. We stellen u voor aan de juiste contactpersonen. Hiervoor hebben we een heel netwerk van contactpersonen opgebouwd. Alleen dit jaar al hebben wij organisaties geholpen met het werven van meer dan 200 kandidaten.

Lees meer

  • Trainingen. “SROI in aanbestedingen” en SROI in het recruitmentproces”. In deze trainingen leert u in een dagdeel alle ins en outs op het gebied van Social Return. We hebben twee trainingen ontwikkeld, specifiek toespitst op SROI in het aanbestedingsproces (vanaf het moment dat een aanbesteding gepubliceerd wordt tot vlak na de gunning) en SROI in het recruitmentproces waarin we u in een dagdeel uitleggen hoe u aan kandidaten uit de SROI-doelgroep komt, waar u rekening mee moet houden en hoe u SROI zo goed mogelijk benut.

Lees meer

  • SROI Desk ®. Wij inventariseren uw SROI-verplichtingen en de SROI-invulling die u in uw organisatie uitvoert. We stellen interne rapportages op en verzorgen de SROI-verplichting richting uw opdrachtgever. We inventariseren, rapporteren en verantwoorden. Daarnaast vormt de SROI Desk uw extern expertisepunt voor al uw SROI vragen.

Lees meer