De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

Wij bieden u een breed scala aan diensten:

  • Advies bij de inschrijving op een aanbesteding & de inrichting van SROI in uw organisatie. Wij geven u aan waar u op moet letten. We denken met u mee over wat de SROI-verplichting inhoudt. We geven u aan welke vragen u aan uw opdrachtgever kunt/moet stellen. We helpen u bij het opstellen van een Plan van Aanpak SROI. We helpen u bij de inrichting van de SROI-activiteiten in uw organisatie. Wij zijn uw sparringpartner voor al uw SROI-vraagstukken.

Lees meer

  • Recruitmentdiensten. Wij helpen u bij het werven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We richten het recruitmentproces samen met u in. We stellen u voor aan de juiste contactpersonen. Hiervoor hebben we een heel netwerk van contactpersonen opgebouwd. Alleen al in 2022 hebben wij organisaties geholpen met het werven van meer dan 200 kandidaten.

Lees meer

  • Trainingen. In onze trainingen leert u in een dagdeel alle ins en outs op het gebied van Social Return. We hebben meerdere trainingen ontwikkeld, waarmee we aansluiten op de kennisbehoefte van HRM-medewerkers waaronder recruiters, beleidsmakers en lijnmanagers. Wenst u een training die volledig is toegespitst op uw organisatie, dan bieden wij u een maatwerktraining. Op afstand (online) of bij u op locatie.

Lees meer

  • SROI Quick Scan. Wij hebben een SROI Quick Scan ontwikkeld waarmee we de situatie van uw organisatie met betrekking tot Social Return in kaart brengen. Na het uitvoeren van de scan ontvangt u een rapport waarin uw huidige situatie is beschreven en waarin adviezen zijn opgenomen hoe u het beste meer werk kunt maken van Social Return.

Lees meer

  • SROI Desk ®. Wij inventariseren uw SROI-verplichtingen en de SROI-invulling die u in uw organisatie uitvoert. We stellen interne rapportages op en verzorgen de SROI-verplichting richting uw opdrachtgever. We inventariseren, rapporteren en verantwoorden. Daarnaast vormt de SROI Desk uw extern expertisepunt voor al uw SROI vragen.

Lees meer