De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

Maak kennis met de SROI Desk ® van SROI Specialist

Heeft u een aanbesteding gewonnen, dan krijgt u vaak te maken met een SROI-verplichting. Uw opdrachtgever daagt u daarin uit om een bijdrage te leren aan de (lokale) arbeidsmarkt. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Social Return (SROI) komt niet alleen voor in aanbestedingen, maar ook in andere offertetrajecten of als onderdeel van uw ‘goed werkgeverschap’ en/of uw beleid op het gebied van Diversiteit & Inclusie.

De SROI Desk ® is uw externe expertisepunt op het gebied van Social Return. We brengen uw SROI-verplichting in beeld, adviseren over invulmogelijkheden, verzorgen de SROI-rapportage voor uw interne organisatie en verzorgen de verantwoording richting uw opdrachtgever. Dit begint al bij de inschrijving op een aanbesteding. We denken graag met u mee over uw verkoopverhaal, over de mogelijkheden die uw organisatie op het gebied van SROI te bieden heeft en hoe u zo goed mogelijk invulling geeft aan SROI. Zo is het niet alleen een verplichting, maar een manier om uw positieve sociale impact te vergroten.

De SROI Desk ® kunt u ook benaderen als u een vraag heeft, Dan mailt of belt u ons gewoon. Wij denken graag met u mee. Dit doen wij kosteloos.