Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

Basistraining Social Return (SROI)

299.00

Prijs per deelnemer.

 
Categorie:

Beschrijving

In deze training leer je alles over Social Return en hoe je hieraan kunt voldoen in aanbestedingen. Social Return is steeds vaker een eis in aanbestedingen en het is daarom van belang dat je als ondernemer, recruiter, bidmanager, inkoper of beleidsmedewerker weet wat dit precies inhoudt en hoe je hier invulling aan kunt geven.

 

Onze basistraining is geschikt voor beginners en biedt een overzicht van de belangrijkste aspecten van Social Return, waaronder de achtergrond en toepassing in aanbestedingen, de verschillende invullingen van Social Return en de mogelijke effecten voor jouw organisatie.

 

Onze trainers hebben veel kennis en ervaring met Social Return en aanbestedingen en zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte training. Na afloop van de training ben je volledig op de hoogte van de eisen en mogelijkheden rondom Social Return en kun je hieraan voldoen in aanbestedingen.

Inhoud van de training

  • Introductie in Social Return
  • De toepassing van Social Return in aanbestedingen
  • Verschillende invullingen van Social Return
  • Social Return voor jouw organisatie
  • Hoe geef je invulling aan Social Return in aanbestedingen?
  • Praktijkvoorbeelden en oefeningen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de inhoud van de training. De precieze inhoud spitsen we toe op jouw specifieke behoeften en wensen.

De kosten

In het prijzenoverzicht vindt u de kosten voor deze training. Dit is inclusief trainingsmateriaal. Bij inschrijving van meerdere personen vanuit dezelfde organisatie geldt een kortingstarief.

Praktische informatie

Onze training Social Return geven wij online. Daarnaast is het ook mogelijk om in-company trainingen te organiseren op locatie.