Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

Training SROI in het recruitmentproces

299.00

Prijs per deelnemer.

Categorie:

Beschrijving

Als recruiter is het cruciaal om de eis van Social Return in aanbestedingen te begrijpen en te integreren in jouw wervingsproces. Onze SROI-training biedt de perfecte gelegenheid voor recruiters om de basisprincipes van Social Return te leren en zich te verdiepen in de praktische toepassing ervan binnen werving en selectie.

 

Tijdens deze interactieve en praktijkgerichte training leer je hoe je een effectief Social Return plan kunt opstellen, geschikte kandidaten kunt vinden en de resultaten kunt monitoren en rapporteren. Onze ervaren trainers hebben een uitgebreide expertise op het gebied van Social Return in werving en selectie en zorgen voor een training die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften.

 

Verrijk je wervingsstrategie en vergroot je impact met onze SROI-training voor recruiters.

 

Meld je nu aan en neem een voorsprong in de competitieve wereld van aanbestedingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Inhoud van de training

    • Introductie in Social Return en de toepassing hiervan in aanbestedingen.
    • Verschillende invullingen van Social Return.
    • Social Return in het wervingsproces: hoe vind je geschikte kandidaten?
    • Opstellen van een Social Return plan.
    • Monitoren en rapporteren van resultaten.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de inhoud van de training. De precieze inhoud spitsen we toe op jouw specifieke behoeften en wensen.

De kosten

In het prijzenoverzicht vindt u de kosten voor deze training. Dit is inclusief trainingsmateriaal. Bij inschrijving van meerdere personen vanuit dezelfde organisatie geldt een kortingstarief.

Praktische informatie

Onze training Social Return geven wij online. Daarnaast is het ook mogelijk om in-company trainingen te organiseren op locatie.