De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

Uit ervaring weten wij dat het niet eenvoudig is om op eigen gelegenheid een weg naar een soepel Social Return proces te vinden. Ook weten wij hoe prachtig de resultaten kunnen zijn. Daarom delen wij onze kennis en ervaring graag met u. Zo kunt u efficiënt en doeltreffend te werk gaan.

U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van Social Return. Daarnaast geven wij ook interactieve trainingen. Vol met praktische adviezen. U krijgt concrete handvatten, tips en tricks die u direct kunt toepassen.

Voor wie zijn deze trainingen?

De trainingen zijn voor medewerkers en ondernemers die werk willen maken van social return.

Bent u de HR-professional, officemanager, recruiter of projectmanager die verantwoordelijk is voor het opzetten van een goed lopend social return proces? In onze trainingen wijzen wij u de weg.

Onze trainingen zijn de snelste en prettigste manier om kennis te maken met en bewust te worden van de materie, de doelgroep, het doel van social return, de successen en de valkuilen.

Ons aanbod van trainingen

  • Groepstraining – online Samen met deelnemers van andere bedrijven krijg je een training van onze Social Return specialist. In deze interactieve online training leer je alle ins en outs van Social Return. Vanaf jouw werklocatie of vanuit huis. Wij bieden de training aan voor 299 euro per persoon (exclusief BTW).
  • Individuele training – online of op locatie Wil je een training die toegespitst is op jouw organisatie? Vraag dan naar een maatwerktraining. Waar bij een groepstraining ideeën uitgewisseld worden tussen de deelnemers van de verschillende organisaties, gaan we bij een individuele training specifiek in op hoe jij invulling geeft of zou kunnen geven aan SROI in jouw organisatie. Wij bieden de training aan vanaf 299 euro (exclusief BTW).
  • Maatwerk training – online of op locatie Deelnemen samen met jouw collega’s? Dat kan natuurlijk ook! Vraag naar de mogelijkheden voor groepskorting. Wij bieden de training aan vanaf 499 euro (exclusief BTW).

Zet vandaag nog de stap en maak werk van Social Return!