Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

Vergroot jouw kennisniveau en maak het verschil met Social Return trainingen van Social Return Specialist!

De toepassing van Social Return is de afgelopen jaren toegenomen in Nederlandse aanbestedingen. Steeds meer aanbestedende diensten stellen eisen aan de Social Impact van hun leveranciers, bijvoorbeeld door het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, het bieden van stageplaatsen of het ondersteunen van maatschappelijke projecten. Ook wordt Social Return steeds vaker opgenomen in contractvoorwaarden en prestatie-indicatoren.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel bedrijven nog onvoldoende kennis hebben over Social Return en hoe zij hieraan kunnen voldoen in aanbestedingen. Dit kan leiden tot boetes en kan de kansen op het winnen van aanbestedingen verminderen.

Met onze trainingen bieden we de oplossing. In onze interactieve en praktijkgerichte trainingen leer je alles over Social Return en het vergroten van de social impact van jouw organisatie. We behandelen onderwerpen zoals de achtergrond en de toepassing van Social Return, de eisen die gesteld worden in aanbestedingen en hoe je invulling kunt geven aan Social Return in de uitvoering van de aanbesteding.

De trainingen van Social Return Specialist

Ben jij als ondernemer, bidmanager, recruiter, arbeidsmarktintermediair of beleidsmedewerker betrokken bij aanbestedingen of wil je dit in de toekomst, wellicht in gezamenlijkheid gaan doen en wil je meer weten over Social Return? Wil je invulling geven aan Social Return in aanbestedingen en zoek je ondersteuning bij de uitvoering hiervan? Of heb je geen Social Return verplichting, maar wil je toch de social impact van jouw organisatie vergroten?

Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers met veel kennis van Social Return en aanbestedingen. We bieden verschillende trainingen op maat, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor een basistraining, een verdiepingstraining of een training op maat. Ook is het mogelijk om in-company trainingen te organiseren voor jouw organisatie.

Onze trainingen zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van Social Return en aanbestedingen en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Na de training ben je volledig op de hoogte van de eisen en mogelijkheden rondom Social Return en kun je hieraan voldoen in aanbestedingen. Interesse? Download onze pdf voor meer informatie over onze trainingen of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ons aanbod van trainingen

Social Return Specialist heeft 3 trainingen ontwikkeld. In deze interactieve trainingen voor vol met praktische adviezen krijgt u concrete handvatten, tips en tricks die u direct kunt toepassen.

Basistraining Social Return

In de basistraining leert u alle ins en outs van Social Return. U leert wat Social Return is, wanneer er sprake is van Social Return en hoe u invulling geeft aan Social Return. U krijgt concrete tips en handvatten die u de volgende dag al in uw organisatie kunt toepassen. Maak werk van Social Return!

Lees meer >>>

Training Social Return in aanbestedingen

In de training ‘Social Return in aanbestedingen’ nemen wij u mee in alle aspecten van Social Return in het aanbestedingsproces. Vanaf het moment dat een aanbesteding gepubliceerd is tot en met het moment vlak na gunning. We leren u waar u op moet letten, waar u rekening mee moet houden. Deze training is voor iedereen die betrokken is bij de inschrijving op een aanbesteding of de uitvoering ervan.

Lees meer >>>

Training Social Return in het recruitmentproces

In de training ‘Social Return in het recruitmentproces’ nemen wij u mee in alle aspecten van Social Return in het recruitmentproces. Vanaf het opstellen van een recruitment beleid, de werving van de Social Return kandidaten tot en met de onboarding. We leren u waar u op moet letten, waar u rekening mee moet houden. Deze training is voor iedereen die betrokken is bij het recruitmentproces; HR-medewerkers of lijnmanagers.

Lees meer >>>

Social Return incompany maatwerktraining

Liever een incompany maatwerktraining? Dat kan natuurlijk ook.

Lees meer >>>


Zet vandaag nog de stap en maak werk van Social Return!