De Corridor 5C Breukelen
info@sroispecialist.nl

Uit ervaring weten wij dat het niet eenvoudig is om op eigen gelegenheid een weg naar een soepel Social Return proces te vinden. Ook weten wij hoe prachtig de resultaten kunnen zijn. Daarom delen wij onze kennis en ervaring graag met u. Zo kunt u efficiënt en doeltreffend te werk gaan.

De trainingen zijn voor medewerkers en ondernemers die werk willen maken van Social Return. Bent u de betrokken bij het aanbestedingsproces, HR-professional, beleidsmaker, officemanager, recruiter of projectmanager die verantwoordelijk is voor het opzetten van een goed lopend social return proces? In onze trainingen wijzen wij u de weg. Onze trainingen zijn de snelste en prettigste manier om kennis te maken met en bewust te worden van de materie, de doelgroep, het doel van social return, de successen en de valkuilen.

Ons aanbod van trainingen

SROI Specialist heeft drie trainingen ontwikkeld. In deze interactieve trainingen voor vol met praktische adviezen krijgt u concrete handvatten, tips en tricks die u direct kunt toepassen.


Basistraining Social Return (SROI)

In de basistraining leert u alle ins en outs van Social Return. U leert wat Social Return is, wanneer er sprake is van Social Return en hoe u invulling geeft aan Social Return. U krijgt concrete tips en handvatten die u de volgende dag al in uw organisatie kunt toepassen. Maak werk van Social Return.


Training SROI in aanbestedingen

In de training SROI in aanbestedingen nemen wij u mee in alle aspecten van Social Return in het aanbestedingsproces. Vanaf het moment dat een aanbesteding gepubliceerd is tot en met het moment vlak na gunning. We leren u waar u op moet letten, waar u rekening mee moet houden. Deze training is voor iedereen die betrokken is bij de inschrijving op een aanbesteding of de uitvoering ervan.


Training SROI in het recruitmentproces

In de training SROI in het recruitmentproces nemen wij u mee in alle aspecten van Social Return in het recruitmentproces. Vanaf het opstellen van een recruitment beleid, de werving van de SROI-kandidaten tot en met de onboarding. We leren u waar u op moet letten, waar u rekening mee moet houden. Deze training is voor iedereen die betrokken is bij het recruitmentproces; HR-medewerkers of lijnmanagers.


SROI incompany maatwerktraining

Liever een incompany maatwerktraining? Dat kan natuurlijk ook.


Wij bieden de trainingen in verschillende vormen aan. U kiest zelf de vorm die het beste bij u past.

  • Groepstraining – online of op locatie
    Samen met deelnemers van andere bedrijven krijgt u een training van onze Social Return specialist. In deze interactieve online training leert u alle ins en outs van Social Return. Vanaf uw werklocatie of vanuit huis. 
  • Individuele training – online of op locatie
    Wilt u een training die toegespitst is op uw organisatie? Vraag dan naar een maatwerktraining. Waar bij een groepstraining ideeën uitgewisseld worden tussen de deelnemers van de verschillende organisaties, gaan we bij een individuele training specifiek in op hoe u invulling geeft of zou kunnen geven aan SROI in uw organisatie.
  • Maatwerk training – online of op locatie
    Deelnemen samen met uw collega’s? Dat kan natuurlijk ook! Vraag naar de mogelijkheden voor groepskorting.

Zet vandaag nog de stap en maak werk van Social Return!