Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

Ben jij als ondernemer, bidmanager of beleidsmedewerker betrokken bij aanbestedingen en wil jij meer weten over Social Return? Wil je invulling geven aan Social Return in aanbestedingen?

In deze training gaan we dieper in op Social Return in het inschrijvingsproces op aanbestedingen. We behandelen onderwerpen als het opstellen van een Social Return plan, de invulvormen van Social Return en het invullen van de eis van Social Return in het contract. Je leert wat belangrijk is als het gaat om de Social Return eisen rondom aanbestedingen. Onze training biedt verdieping en praktijkgerichte inzichten om jouw kennis van Social Return naar een hoger niveau te tillen.

Onze trainers hebben veel kennis en ervaring met Social Return en aanbestedingen en zorgen voor een interactieve en persoonlijke training die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Na afloop van de training ben je volledig op de hoogte van de recentste ontwikkelingen rondom Social Return en kun je deze kennis direct toepassen in jouw inschrijvingsproces op aanbestedingen.

Inhoud van de training

  • Analyse van de aanbestedingsdocumenten: hoe identificeer je de eisen voor Social Return in een aanbesteding, wat zijn de criteria waaraan je moet voldoen en welke documenten moet je indienen?
  • Praktische tips voor het opstellen van een Social Return plan: hoe vertaal je de eisen voor Social Return in concrete acties, welke stakeholders moet je betrekken en hoe zorg je voor een goede samenwerking met maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden?
  • Het meten en rapporteren van Social Return: hoe meet je de impact van jouw Social Return activiteiten en hoe rapporteer je deze resultaten op een effectieve manier aan de aanbestedende dienst?
  • Het beheren van Social Return in de uitvoering van de opdracht: hoe zorg je ervoor dat Social Return onderdeel blijft van de bedrijfsvoering en hoe stuur je bij waar nodig?
  • Best practices en cases: welke best practices zijn er op het gebied van Social Return en hoe kun je deze toepassen in jouw organisatie? Wat zijn voorbeelden van succesvolle Social Return projecten en hoe zijn deze tot stand gekomen?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de inhoud van de training. De precieze inhoud spitsen we toe op jouw specifieke behoeften en wensen.

De kosten

In het prijzenoverzicht vindt u de kosten voor deze training. Dit is inclusief trainingsmateriaal. Bij inschrijving van meerdere personen vanuit dezelfde organisatie geldt een kortingstarief.

Onze training Social Return geven wij online. Daarnaast is het ook mogelijk om in-company trainingen te organiseren op locatie.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de training in te plannen.

    U kunt ons ook bellen op: 06-19526286.