Koningsschot 45B 3905 PR Veenendaal
info@sroispecialist.nl

Als recruiter is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eis van Social Return in aanbestedingen en hoe je dit kunt vertalen naar jouw wervingsproces. Onze training is speciaal ontwikkeld voor recruiters die al bekend zijn met de basisprincipes van Social Return en zich verder willen verdiepen in de toepassing hiervan in werving en selectie.

In deze interactieve en praktijkgerichte training behandelen we onderwerpen als het opstellen van een Social Return plan, het vinden van geschikte kandidaten en het monitoren en rapporteren van de resultaten. Onze trainers hebben ruime ervaring met Social Return in werving en selectie en zorgen voor een training op maat die aansluit op jouw specifieke situatie.

Inhoud van de training

  • Introductie in Social Return en de toepassing hiervan in aanbestedingen.
  • Verschillende invullingen van Social Return.
  • Social Return in het wervingsproces: hoe vind je geschikte kandidaten?
  • Opstellen van een Social Return plan.
  • Monitoren en rapporteren van resultaten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de inhoud van de training. De precieze inhoud spitsen we toe op jouw specifieke behoeften en wensen.

De kosten

In het prijzenoverzicht vindt u de kosten voor deze training. Dit is inclusief trainingsmateriaal. Bij inschrijving van meerdere personen vanuit dezelfde organisatie geldt een kortingstarief.

Locatie

Onze training Social Return geven wij online. Daarnaast is het ook mogelijk om in-company trainingen te organiseren op locatie.

Contact en aanmelden

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de training in te plannen. Heeft u vragen of bepaalde wensen? Dan kunt u dat ook in het formulier aangeven.

    U kunt ons ook bellen op: 06-19526286.